Hans Wilbers

Hij noemt het zelf ‘ de ontbrekende schakel in mijn dienstverlening’ .  Hans Wilbers (1965) heeft meer dan 25 jaar ervaring als verhuurder van licht en geluid. Verder staat Hans bekend als kundig en ervaren geluidstechnicus, die mede door zijn brede muzikale achtergrond en ervaring op de meest uiteenlopende klussen in geluid en licht weet wat er van hem verlangd wordt.

Vooral het live mixen van kleine en grote bands tot en met  promsconcerten behoren tot zijn specialisatie. Digitale mengtafels, high end  geluidssystemen en alle bijbehorende apparatuur zijn in eigen beheer ruim voorradig. Mochten er speciale wensen zijn die niet in eigen beheer voorradig zijn, dan is dat geen probleem. Middels nauwe samenwerking met andere bedrijven in de branche is alles zeer snel en concurrerend te leveren. Overigens is Hans ook tevens de chauffeur van de podiumtrailer welke middels rijbewijs CE en code95 veilig van A naar B vervoerd wordt.

Met andere woorden: Hans is aanspreekpunt, chauffeur, technicus, en meedenkend persoon in één !! Vanzelfsprekend heeft dit een zeer gunstig effect op de totaalprijs!

Een gevestigde naam, met een uitgebreid maatpakket aan diensten en producten, met tot voor kort één hiaat. Een podiumwagen voor grote gezelschappen. Maar inmiddels is ook dat probleem dus getackeld. Want Hans liet een podiumwagen op maat vervaardigen die zijn gelijke niet kent. De wagen is snel inzetbaar en op te bouwen en kan worden besteld mèt en zonder licht en geluidsapparatuur.

Veelzijdig

Hans maakt afspraken met klanten en zorgt ervoor dat ze worden nagekomen.

Hij wordt graag al in de conceptuele fase betrokken bij uw project en denkt mee. Is aanwezig op het evenemententerrein tijdens de opbouw, de soundcheck, de uitvoering en bij het afbreken. Uw vragen worden beantwoord. Uw problemen opgelost. Want dat is de manier waarop Hans werkt.