De meest complete podiumwagen van Nederland

Podiumwagen is voorzien van een luxe kleedkamer

Insiders noemen het ‘ de grootste  flightcase’. van het land. En eerlijk is eerlijk, met een maximaal vloeroppervlakte van 9 bij 5.25 meter en de apparatuur die indien gewenst ‘ mee komt’ kunnen we ons geen grotere efficiëntere podiumwagen voorstellen.

Mobiel, snel inzetbaar en van alle gemakken voorzien. De podiumwagen van Stagetruck.nl kent zijn gelijke niet.

Ook grotere gezelschappen passen moeiteloos in deze snel opzetbare podiumwagen die ook nog eens van alle gemakken is voorzien.

U heeft de beschikking over een vloeroppervlakte van maar  liefst 9 breed en 5.25 meter diep. Op verzoek kan het vloeroppervlak aangepast worden naar kleinere afmetingen wat ook terugkomt in de kosten.  De vloer heeft n hoogte van 1 meter en de clearance is  +/- 3 meter.  Een koor van 40 personen inclusief combo past probleemloos op het podium. Zo ook een flinke showband of orkest. De binnenzijde is met brandvertragend zwart stagecarpet bekleed, zowel de wanden als de plafonds. Hierdoor is de akoestiek van het podium zeer goed te noemen.

Op verzoek kunnen risers van 30 centimeter hoog en 100 * 130 centimeter in de trailer geplaatst worden om bijvoorbeeld een drummer of toetsenspeler iets hoger te zetten. Ook zou zo bij  een koor de gehele achterste rij(en) hoger geplaatst kunnen worden. De risers zijn in ruime aantallen voorhanden.

Verder is de podiumwagen voorzien van watervaste gordijnen aan de open zijde die – als het weer onverhoopt even niet meezit-  ervoor zorgen dat er gewoon doorgebouwd kan worden en dat de kostbare apparatuur niet nat wordt door eventueel invallende slagregen. Ook kunnen deze gordijnen dienen om het podium visueel af te sluiten.