Boekingsinfo

Wanneer u nadere informatie wil, of vragen hebt is het nuttig en raadzaam om allereerst onderstaande informatie door te nemen;

Bereikbaarheid

Onze podiumwagen is groot, dat heeft zo zijn voordelen, maar ook gevolgen. Bekijk van tevoren of uw festival goed bereikbaar en toegankelijk is voor een trekker/trailercombinatie.

Open zijde aan de bestuurderskant

Eén zijwand van de podiumwagen kantelt naar boven open. Deze zijde bevindt zich altijd aan de bestuurderszijde van de truck. Houd hiermee rekening bij het plannen van de aanvoerroute.

Input voor een prijsopgave

We willen graag een zo correct mogelijke prijsopgave voor u samenstellen. U kunt een en ander invullen op ons aanvraagformulier.

Wat we onder andere graag van u willen weten is: 

  • De datum van uw evenement
  • De omvang van het terrein waarop het evenement plaatsvindt
  • Het aantal bezoekers dat u verwacht (schatting)

De standaard podiumwagen wordt geleverd met een standaard gemonteerde DMX gestuurde lichtset bestaande uit 10 LED-spots in de hemel en  apart frontlicht. Zo is het podium ook uitgevoerd op bovenstaande foto. Deze set is voldoende als basislicht voor de meeste optredens of gelegenheden. Op verzoek kan een veel uitgebreidere lichtshow geleverd worden incl lichtman. Dit tegen een nader te bepalen tarief.

 

U kunt de benodigde geluidsapparatuur meeboeken bij de de podiumwagen.

Daarbij zijn er drie varianten;

  • Een geluidsset voor evenementen tot 400 bezoekers inclusief podium infra en een geluidstechnicus
  • Een geluidsset voor evenementen van 400 tot 1250 bezoekers inclusief podium infra en een geluidstechnicus
  • Een geluidsset voor evenementen van meer dan 1250 bezoekers inclusief podium infra en een geluidstechnicus

We vragen u om een keuze te maken bij uw boekingsaanvraag maar nemen vooral bij grotere evenementen graag nog even contact op om e.e.a. persoonlijk af te stemmen.